FRM 0009 Öğretmenlik Uygulaması Hakkında (STAJ)

Yayınlanma Tarihi: 12-09-2023

2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında formasyon derslerini almış ve yalnızca FRM 0009 Öğretmenlik Uygulaması dersi kalmış öğrenciler için, Öğretmenlik Uygulaması dersi 02.10.2023 – 29.12.2023 tarihleri arasında ve 12 hafta sürecektir. Bu tarihten itibaren ilgili öğrenciler Fakültesindeki uygulama öğretim elemanı ile görüşerek uygulama okullarına gitmeleri zorunludur. Uygulama Öğretim Elemanı bilgisi Fakülte Dekanlığınca ve/veya Bölüm Başkanlıklarınca öğrencilerle paylaşılacaktır.

İlgili dersi alacak öğrencilerin isimleri ve grupları İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilmiştir. Öğrenci-öğretmen-okul eşleşmeleri İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak olup, bilgilendirmeler ilgili Fakülte Dekanlıkları ve/veya Bölüm Başkanlıklarınca aracılığıyla öğrencilere duyurulacaktır. Duyuruyu takiben listede ismi olup da dersi almayacak öğrenciler ve/veya listede ismi olmayan öğrenciler ile bir hata veya eksiklik bulunan öğrencilerin bilgilerinin mine.kurtbay@deu.edu.tr  adresine mail atmaları gerekmektedir.”

FRM 0009 Öğretmenlik Uygulaması Hakkında (STAJ) dersini Sadece İzmir İli içerisindeki okullarda yapacaklardır!!