Uzaktan Öğretim: SAKAI

Yayınlanma Tarihi: 06-04-2020

Değerli Öğrencilerimiz,

uzaktan öğretim sürecimizde, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) çerçevesinde her türlü verinin üniversitemiz kontrolünde/bünyesinde tutulması gerekliliği ve özellikle sizlerin internet kota kısıtlamaları nedeni işe yeni bir öğretim portalına geçiş zorunlu hale gelmiştir.

Bu nedenle, 06 Nisan 2020 Pazartesi günü itibariyle üniversitemizin tüm birimleri, üniversitemizin tam kontrolünde olan SAKAI tabanlı bir uzakten öğretim sistemine geçiş yapacaktır.

OnlineDEU olarak adlandırdığımız ve online.deu.edu.tr adresi üzerinden hizmet verecek olan sistemimiz için 06-10 Nisan 2020 tarihleri arasında kademeli bir geçiş planlanmıştır. OnlineDEU sistemine geçiş takvimimiz aşağıdaki gibidir.

• 06 Nisan 2020 Pazartesi: İzmir Meslek Yüksekokulu
  • 07 Nisan 2020 Salı: Mühendislik Fakültesi
  • 08 Nisan 2020 Çarşamba: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
  • 09 Nisan 2020 Perşembe: Buca Eğitim Fakültesi ve tüm enstitülerimiz
  • 10 Nisan 2020 Cuma: Diğer Fakülteler, yüksekokullar ve meslek yükselokulları

Öğrencilerimizin yabancı olmadığı sisteme geçişte sıkıntı yaşamaması için yine her türlü destek sunulacaktır.

Bilgilerinize sunarız.
Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü