Ders Kayıt Yenileme Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 16-09-2020

Fakültemiz bünyesinde ders seçme ve kayıt yenileme işlemleri; 21 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 10:00 ila 25 Eylül 2020 Cuma günü saat 17:30 arasında kayit.deu.edu.tr adresinden online olarak gerçekleştirilecektir. COVID-19 salgını nedeniyle süreçte değişiklikler yaşanabilme ihtimaline karşı Fakültemiz internet sayfasının sürekli olarak takip edilmesi ve güncel duyuruların incelenmesi yararlı olacaktır.

Yeterli öğrenci sayısına ulaşamadığı için kapatılan seçmeli derslerin takip edilip yenileriyle değiştirilebilmesi için ise 28 – 29 Eylül 2020 tarihlerinde ekle/çıkar sistemi aktif olacaktır. Kapatılan seçmeli dersler nedeniyle AKTS sorunu yaşamamak adına tüm öğrencilerimizin gerekli kontrolleri yaparak eksik kredilerini tamamlamaları büyük önem taşımaktadır.

Hazırlık sınıfında okuyacak öğrencilerimizin, kayıt yenileme işlemleri için Yabancı Diller Yüksekokulu’nun duyurularını takip etmeleri gerekmektedir.