2022 DGS Sonucu ile Yerleşen Adayların Dikkatine!

Yayınlanma Tarihi: 08-09-2022

2022 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar için 2 farklı kayıt imkanı bulunmaktadır.

1-Kaydını E-Devlet üzerinden yapan öğrencilerin linkte ve aşağıda belirtilen belgeleri okul açıldığında Fakültemize getirebilirler ancak muafiyet işlemlerinin yapılabilmesi için Transkript(Not Durum Belgesi) belgelerini ve Ders İçeriklerini ivedi bir şekilde Fakültemiz evrak kayıt birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

2-Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmak isteyen adaylar, 9-14 Eylül 2022 tarihleri arasında Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna linkte ve aşağıda belirtilen belgeler ile başvurarak kayıt işlemlerini yaptırabilirler.

1) Ön Lisans Diploması ya da yeni tarihli “Geçici Mezuniyet Belgesi” (Birimler tarafından diplomanın aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı kontrol edilip fotokopisi alındıktan sonra aslı öğrenciye teslim edilecektir.)
2) Onaylı Transkript
3) Ders içerikleri (Transkriptinde belirtilen derslerin içerikleri)
4) 6 (altı) adet fotoğraf (4,5 cm x 6 cm boyutunda)(Son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır.)
5) 2022 DGS Yerleştirme Sonuç Belgesi