Biyoloji Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri İçin Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı Hatırlatması !

Yayınlanma Tarihi: 27-10-2020

2020-2021 ORTAK ZORUNLU YABANCI DİL (İNGİLİZCE) MUAFİYET SINAVI

Biyoloji Bölümü’nün 2020-2021 öğretim yılı Güz ve Bahar yarıyılı ders programında yer alan, 1. sınıf öğrencilerimizin almak zorunda olduğu Ortak Zorunlu Yabancı Dil derslerinden muafiyet sınavı, 28.10.2020 tarihinde Fakültemiz duyurularında
(https://fen.deu.edu.tr/duyurular/2020-2021-yabanci-dil-muafiyet-ve-mazeret-sinav-programi/)
belirtildiği şekliyle, 00.01-23.59 saatleri arasında, “online.deu.edu.tr” adresinde, “Sakai sistemi üzerinde”, “Kısa Sınav ve Testler” aracında, Uzaktan Sınav (Online) yöntemiyle uygulanacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından belirlenen Sınav hazırlanış ve uygulanış süreci:
1. Belirtilen tarihte yapılacak sınav için sorular, Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları tarafından hazırlanacaktır.
2. Sınav sorularını, sisteme, sınav tarihinden önce, yine Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından görevlendirilecek olan Öğretim Elemanı yükleyecektir.
3. Sınav sonuçları, ilgili Fakülte/Yüksekokula Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gönderilecektir.
4. YDİ Muafiyet Sınavına teknik nedenlerle giremeyen öğrenciler, bu sorunu ekran görüntüsü vb. yöntemlerle Fakülte/Yüksekokuluna resmi kanallardan bildirdiği takdirde, 02.11.2020-06.11.2020 tarihleri arasında yapılacak olan YDİ Muafiyet Mazeret Sınavına girebileceklerdir.