Tarihçe

1982 Yılında Fen-Edebiyat Fakültesi olarak kurulan Fakültemiz, 1991-1992 eğitim-öğretim yılında eğitime başlamıştır. 2010 yılında Fen Fakültesi adını alan fakültemiz bünyesinde, Biyoloji, Bilgisayar Bilimleri, Fizik, İstatistik, Kimya ve Matematik Bölümleri olmak üzere toplam 6 bölümden oluşmaktadır.

Fakültemizin Fizik, Matematik, İstatistik ve Kimya bölümlerinde Yüksek Lisans ve Doktora programları, Bilgisayar Bilimleri bölümünde Yüksek Lisans programları bulunmaktadır.

Fen Fakültesi bünyesinde 2 konferans salonu, 18 derslik, 4 tanesi bilgisayar donanımlı olmak üzere, araştırma ve öğrenci kullanımı için toplam 36 laboratuvarı bulunmaktadır. Fakültemiz araştırma sonuçlarını SCI ve SCI-Expanded kapsamındaki dergilerde yayınlanmaktadır.

• Debis Login:

User Account:   @
    Password:

• Debis Girişi

Kullanıcı:   @
    Şifre:

DEBİS Öğrenci Şifre Değiştirme Arabirimi

Unutulan DEBİS Personel Şifre için Kampüs Bilgi İşlem birimine gitmeniz gerekmektedir.